Hallo allen,

Wie nu Zorg in natura heeft en liever PGB zou willen (niet mogelijk bij 'behandeling"!!) kunnen wij een heel aantrekkelijk aanbod doen.

Enige wat van belang is dat u in noord brabant woont, liefst omg. Eindhoven. (daarbuiten is ook goed mogelijk in onderling overleg met elkaar)

Wij bieden u van begin tot einde de perfecte zorg die u nodig heeft, tegen zeer concurrerende tarieven en op de momenten die u wenst!!

De omzetting kan nog tot 31 december, dus nog maar een paar dagen want dan mag het niet meer van de regering.

Als u de regie over uw eigen zorg wilt behouden of eindelijk eens wilt gaan krijgen neem dan voor 31 december telefonisch contact met ons op.

We maken dan een persoonlijke afspraak op zeer korte termijn en kunnen u dan op basis van uw indicatie ook een financieel aantrekkelijke korting bieden als u uw PGB zorg bij ons in gaat kopen. De korting die CJGadvies u bieden kan is ook voor diegenen die al PGB hebben maar van zorgverlener willen veranderen. Zij die overstappen naar CJGadvies wordt de korting dus ook gegeven door ons.

Uw aanvraag voor PGB moet voor 1 januari bij het zorgkantoor ingediend zijn. Vanzelfsprekend kunnen wij dit dan kosteloos voor u realiseren!

Wij zijn begaan met het lot van de zorgbehoevenden, daarom hebben wij ook geen kerstvakantie en werken wij gewoon door, ook op zaterdag en zondag, OOK MET DE FEESTDAGEN zijn wij gewoon goed bereikbaar.

Geïnteresseerd geraakt in wat wij u kunnen bieden? BEL vrijblijvend voor info 040-7370083, bereikbaar van 9 tot 22 uur, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar!

Met vriendelijke groeten namens CJGadvies,

C. van de Ven