Vindt u dat kinderen opgevoed dienen te worden met ouderwetse waarden, discipline en grenzen? Bent u bereid om twee Engelse teenagers de kans te geven enige broodnodige structuur in hun leven aan te brengen?

In navolging van het enorme succes van de eerste twee series, zoekt BBC TV gezinnen om deel te nemen aan een derde serie programma’s over ouderschap. In elke - een uur durende - aflevering gaan twee enigzins verwende Engelse teenagers naar een buitenlands gezin om mee te maken hoe in dat land, volgens de regels van dat gezin, geleefd wordt.

De BBC zoekt een traditioneel, degelijk en evenwichtig Nederlands gezin (met kinderen van 13-18 jaar) dat trots is op hun consequent ouderschap en familiewaarden in ere houdt en dat bereid is om twee Engelse teenagers een week in hun gezin op te nemen. De bedoeling daarvan is om deze jonge mensen een ander inzicht te verschaffen op het gebied van discipline, werkhouding en morele waarden.

Als u trots bent op uw consequent ouderschap en uw gezinswaarden en -normen, wilt u dan s.v.p. met ons in contact treden voor meer informatie betreffende deze Tv-serie.

Engeland: Productiemaatschappij Twenty Twenty, Anna Brent. Tel: +44 207 424 7712 / mail: anna.brent@twentytwenty.tv

Nederland: Productiemaatschappij Featurez.com, Sjoerd de Vries. Tel: 020-638 11 57 / mail: mail@featurez.com